друкувати


"Гастролери" з Криму у Херсонській області крутятьться навколо військових частин

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2014-04-30 08:49:20

"За оперативними даними групи "Інформаційний Опір", в той час, коли увага вищого керівництва, силовиків і всієї країни прикута до подій на сході України, на півдні ситуація також не вселяє оптимізму", - про це пише на свої сторінці у Фейсбук координатор групи "Інформаційнний Опір" Дмитро Тимчук.

"У Херсонській області заїжджі "гастролери" з Криму з тільки що виданими російськими паспортами безперешкодно роз'їжджають по регіону. Відмічені неодноразові випадки їх появи біля українських військових частин і спостереження за стратегічними об'єктами.

За нашими даними, особливу увагу кримських "посланців" приділяється військової частини А1604 (аеродром в Чорнобаївці, бувши. 320 -й окремий вертолітний полк ОдВО).

Що цікаво, армійські командири середньої та молодшої ланки проявляють достатню пильність, і періодично організовують затримання цих "спостерігачів", передаючи їх правоохоронним органам. Разом з тим відмічено, що з незрозумілих причин вони дуже швидко опиняються на волі і продовжують свою діяльність", - повідомляє він.