друкувати


Нині до 9 вечора активісти блокують заправки у Коломиї

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2014-04-23 07:15:40

Сьогодні активісти військово-патріотичного об’єднання "Коломия-центр" заблокували під’їзди до автозаправок на Коломийщині до 9 години вечора. 

Активісти кажуть, що змушені піти на такий крок, адже їхні вимоги власники АЗС не виконали. Нагадаємо, об"єднання "Коломия-центр" створено при координаційному центрі. До нього входить 270 осіб. Активісти запевняють, що представляють інтереси усього міста. Адже підвищення цін на пальне так чи інакше впливає на кожного.

Як уже повідомляли, коломияни вимагають негайного зниження цін на пальне. Наразі тільки деякі заправки готові піти їм на зустріч та знизити ціни. Правда, тільки на 50 коп.

Також відомо, що представники автозаправок вже пообіцяли знайти шляхи для незначного зменшення ціни, але наголошують, що зробити це швидко не можуть.

"У цей важкий час, коли необхідно підтримувати армію та й простих українців, власники заправок наживаються на водіях, - коментує заступник голови об’єднання «Коломия-центр» Олег Гоянюк. - Вони кажуть, що збільшили вартість на пальне у зв’язку з підвищенням курсу долара. Але вже сьогодні ціна на долар знизилася майже на гривню, а ціни на бензину - ні".

Джерело: Коломийські ВІСТИ