друкувати


Зниження цін на пальне вимагають активісти у Коломиї

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2014-04-16 07:00:02

Сьогодні активісти військово-патріотичного об’єднання "Коломия-центр" провели рейд по заправках на Коломийщині. Вони вимагають негайного зниження цін на пальне, повідомляє кореспондент "Коломийських ВІСТЕЙ".

"У цей важкий час, коли необхідно підтримувати армію та й простих українців, власники заправок наживаються на водіях, - коментує заступник голови об’єднання "Коломия-центр" Олег Гоянюк. - Вони кажуть, що збільшили вартість на пальне у зв’язку з підвищенням курсу долара. Але вже сьогодні ціна на долар знизилася майже на гривню, а ціни на бензину - ні".

Активісти висунули свою вимогу власникам заправок на Коломийщині - протягом доби знизити ціни на пальне. У разі не виконання їхньої вимоги, обіцяють заблокувати роботу заправок.

За словами Олега Гоянюка, вже кілька заправок готові піти їм на зустріч та знизити ціни. Правда, тільки на 50 коп.

Такі рейди, як переконують активісти, пройдуть не тільки на Коломийщині, але й по цілій Івано-Франківщині. Кажуть, що вже завтра активісти з інших прикарпатських міст готові вийти на акції протесту проти підвищення цін на паливо.

Як писали раніше, військово-патріотичне об’єднання "Коломия-центр" створено при координаційному центрі. Зараз до військово-патріотичного об’єднання входить 270 осіб.

Джерело: Коломийські ВІСТИ