друкувати


На Прикарпатті відбувся суд над пенсіонеркою-наркоторгівкою

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2014-04-16 11:00:17

Івано-Франківський міський суд завершив розгляд та виніс вирок у кримінальній справі жительки обласного центру Прикарпаття, 1950 року народження, яка підозрювалась у незаконному зберіганні та торгівлі наркотичними засобами.

Перед Івано-Франківським міським судом постала жінка 1950 року народження, яку підозрювали у незаконному зберіганні з метою збуту, а також незаконному збуті особливо небезпечних наркотичних засобів

Під час з’ясування обставин справи, судом було встановлено, що в останній день літа, правоохоронці отримавши постанову суду на обшук у квартирі підозрюваної, попередньо вирішили провести там оперативну закупку.

Після проведення закупки, міліціонери разом із понятими направились до будинку пенсіонерки, щоб провести там санкціонований обшук. В судовому засіданні було встановлено, що в будинку підозрюваної під час проведення обшуку, було виявлено ще 12 пакетів з наркотичним засобом «марихуаною», які вже були приготовлені до продажу.

В судовому засіданні жінка свою вину заперечувала та намагалася перекрутити факти. Також вона просила суд її виправдати, мотивуючи це тим, що наркотичні засоби їй просто підкинули.

Врахувавши всі обставини справи, дослідивши докази та вислухавши свідків, Івано-Франківським міським судом було вирішено визнати винною та засудити мешканку Івано-Франківська, 1950 року народження за частиною 2 статті 307 КК України та призначити їй покарання із застосуванням частини 1 статті 69 КК України у вигляді трьох років позбавлення волі із конфіскацією усього належного їй майна.

Джерело: Судова влада України