друкувати


Перспектив у службі не мають військові, що перейшли на бік Росії

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2014-04-10 04:15:25

Українські військовослужбовці Збройним Силам Російської Федерації потрібні на дуже короткий термін і лише задля того, щоб з’ясувати специфічний ланцюжок системи отримання, передавання та обробки інформації.

Про це заявив командир тактичної групи "Крим" Повітряних Сил Збройних Сил України генерал-майор Олег Струцінський.

- Скоріш за все, колишніх українських військових триматимуть на «теплих» посадах до 1 січня 2015 року, - зазначив генерал-майор Олег Струцінський . - Поки діятимуть затверджені в Москві наприкінці травня тимчасові штати військових частин, що були захоплені російськими військами в Криму. У подальшому всі підрозділи, звичайно ж, будуть укомплектовані військовими з материкової Росії.

Як повідомив командир тактичної групи «Крим», за інформацією, що надходить з джерел у російських військових частинах, весь особовий склад готується до переатестації, що включатиме іспити з російської та англійської мов, а також спеціальної та фізичної підготовки.

- Вважаю, що саме на підставі цієї переатестації будуть зроблені відповідні висновки та ротації, - підкреслив генерал-майор Олег Струцінський. - І знов наші колишні побратими опиняться перед складним вибором, але тоді посади в Криму та високі оклади їм вже не пропонуватимуть.

Джерело: Флот України