друкувати


Сьогодні перекрили в’їзд на заправку Коломойського яремчанські комунальники (фото)

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2014-04-03 02:00:28

Сьогодні зранку на п’ятнадцять хвилин сміттєвози перекрили в’їзд до автозаправки "Укрнафта", що у Яремче біля автовокзалу.

На такий крок пішли водії КП "Благоустрій", щоб висловити протест керівництву ТОВ ВТФ "Авіас".

Як пояснює керівник комунального підприємства Мирослав Палійчук, вони змушені були піти на такий радикальний крок, адже від вівторка не отримують пального на цій автозаправці.

- Ми зверталися до Івано-Франківського керівництва і в головний офіс в Дніпропетровську, - продовжив Мирослав Петрович. - Та, на жаль, до сьогодні жодної реакції. Ніхто так нічого іне зміг нам пояснити.

А в той час на адресу комунальників від людей "посипалися" скарги, чому це вже третій день у місті не вивозиться сміття?

- Власне тому ми були змушені піти на такий радикальний крок, - зауважив Мирослав Палійчук. - Адже громадян не цікавлять такі нюанси: вони потребують вивезення сміття. Тим паче, що цієї суботи планується проведення загальноміської толоки, а у нас автомобілі без пального.

На місце події терміново приїхав перший заступник міського голови Юрій Бодоряк. Посадовець підтвердив інформацію, що товариство "Авіас" не виконує своїх договірних зобов’язань згідно з договором "Про поставку нафтопродуктів".

- Ще 31 березня було перераховано кошти товариству "Авіас", - роз’яснює перший заступник, - але із незрозумілих причин паливні картки і надалі порожні. До речі, це вже такий другий демарш наших "партнерів" з цієї фірми.

Яремчанська міська рада уклала угоду із компанією ТОВ ВТФ "Авіас" на забезпечення пально-мастильними матеріалами комунальних підприємств, медичної та освітньої галузей нашого краю. Тобто міська рада перераховує кошти цьому товариству, а вони, своєю чергою, поповнюють відповідні картки (талони), за якими і заправляється комунальний транспорт.

Юрій Бодоряк такі кроки постачальників пального пояснює різким коливанням цін на ринку нафтопродуктів.

Та все ж таки після недовгих переговорів із керівником яремчанської автозаправки "Укрнафта" та кількох телефонних дзвінків проблему вдалося владнати. Сміттєві автомобілі розблокували під’їзд та найголовніше -заправилися пальним.

Як повідомляли ”Вікна”, аналогічна ситуація склалася й у Калуші. КП "Екосервіс" не видають пального на заправках "Авіасу".

Джерело: ВІКНА