друкувати


"Гаряча" телефонна лінія від Івано-Франківського Департаменту соціальної політики

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2014-03-31 01:10:31

З 1 квітня у Івано-Франківську розпочне роботу "гаряча лінія" Департаменту соціальної політики.

Кожного третього вівторка з 16.00 по 17.00 мешканці міста можуть зателефонувати за номером 55-20-83 і отримати відповіді на ті запитання, які їх цікавлять, або на які вони не отримали належної реакції.

"Питання, які найчастіше виникають у мешканців Івано-Франківська, стосуються надання різних видів соціальної допомоги, соціального забезпечення та соціального захисту пенсіонерів, інвалідів, одиноких непрацездатних громадян, дітей-сиріт, одиноких матерів, багатодітних матерів, а також малозабезпечених сімей з дітьми, інших соціально незахищених громадян, які потребують підтримки з боку держави. Важливим є питання призначення житлових субсидій. І на сьогодні дуже актуальне питання соціального захисту і підтримки людей, які нещодавно приїхали до нашого міста з південно-східних регіонів країни та з Криму", - розповідає керівник Департаменту соціальної політики Олександра Заклинська.

За її словами, робота "гарячої лінії" допоможе багатьом мешканцям міста у отриманні важливої для них інформації та значно покращить роботу усіх підрозділів Департаменту.

Автор: Любов ЗАГОРОВСЬКА