друкувати


Турнір серед вболівальників футболу пройде у Коломиї

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2014-03-20 06:00:42

У суботу, 22 березня, у Коломиї відбудеться турнір з міні-футболу серед вболівальників під назвою "Фанат фанату - друг і брат", інформує sport.if.ua.

На пропозицію провести турніру серед команд, які б представляли фан-клуби Івано-Франківщини, відразу відгукнулося керівництво ФК "Карпати" (Коломия) та запропонувало свою допомогу у проведенні змагань.

Організатори турніру на нещодавній нараді представників команд в ІФФФ попросили всіх учасників чемпіонату області посприяти своїм вболівальникам в участі у цих змаганнях. Також розіслали запрошення на інтернет-сторінки районних федерацій та клубів і у групи в соцмережах.

Організаторам навіть довелося терміново вирішувати питання з бронюванням додаткового майдананчика, адже на одному полі ігри закінчилися б далеко за опівніч. Відтак, два майданчика з синтетичним покриттям для проведення змагань у Коломиї надали безкоштовно.

Географія та склад учасників турніру надзвичайно широкі та різноманітні. Тут є як і справжні ультрас з Коломиї, Калуша і Рогатина, так і звичайні футбольні вболівальники з Брошнева, Долини, Городенки та Тлумача. Свої команди для участі у турнірі сформували ІФФФ та журналісти області. Основна вимога, яка ставилася до команд - це те, щоб у їхньому складі не було "професійних" футболістів, тобто, учасників останніх чемпіонату та першості області, адже це - турнір, в першу чергу, серед вболівальників.

У рамках турніру проведуть конкурс на найкращий банер та кращу "кричалку". Тому прохання до учасників - підготуватися, щоб гідно представити свій фан-рух.

Збір команд о 10:00 годині на стадіоні "Юність" у Коломиї (вулиця Петлюри, 12). О 10:30 годині проведуть жеребкування та урочисте відкриття турніру, а об 11:00 розпочнуться матчі. Регламент змагань буде оголошено згодом.

Джерело: Газета "Репортер"