друкувати


Російські військові вже не ховаються за спини "самооборони"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2014-03-18 05:00:30

Російські військові взяли в облогу управління логістики командування ВМС ЗС України, що безпосередньо займається питаннями матеріального забезпечення кораблів та берегових частин національного флоту.

На даний момент "зелені чоловічки" відключили від водопостачання військову частину та погрожують від’єднанням електроенергії.

З території військового об’єкта національних ВМС нікого не випускають та не впускають. Облога управління логістики щохвилини посилюється. Поки що жодних ультиматумів російська сторона не ставить.

Цікаво, що блокування української військової частини відбулося одразу ж після звернення Президента Росії В. Путіна до Ради Федерації, в якому він, зокрема, ще раз зазначив, що саме так звана самооборона Криму "забезпечує" правовий порядок на території півострова і жодних "додаткових сил та засобів" Росії в Криму немає.

Також сьогодні російські військовослужбовці та активісти так званої самооборони Криму знеструмили штаб командування Військово-Морських Сил Збройних Сил України.

Активісти "самооборони" відкрили підстанцію, що знаходиться біля штабу, і відключили подачу електроенергії.

Зараз у штабі запущено резервне джерело електроенергії, що дозволить співробітникам штабу продовжити виконувати свої функціональні обов'язки щодо керівництва частинами та кораблями флоту.

Джерело: Флот України