друкувати


...І з боку моря не здолати

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2014-03-12 09:00:39

12 березня група російських спецпризначенців здійснила спробу захоплення з боку моря військової частини А-2506, що в селищі Новоозерному.

 - О 13.00 до центральних воріт військової частини А-2506 під’їхав тентований автомобіль КамАЗ без державних номерів, з якого розвантажилися 20 озброєних бійців спеціального призначення Росії в масках, - повідомив офіцер відділення по роботі з особовим складом Південної військово-морської бази ВМС ЗС України капітан 3 рангу Сергій Семигласов. - Через 10 хвилин група з чотирьох спецпризначенців здійснила спробу проникнути на територію частини з боку моря.

За словами капітана 3 рангу Сергія Семигласова, російські військові, зайшовши по пояс у воду та перетнувши металевий паркан, який розмежовує спортмайданчик частини та громадський пляж, вийшли на узбережжя та попрямували до штабу військової частини. Але вони своєчасно були помічені черговими. Негайне оповіщення особового складу роти охорони дало змогу українським морякам зайняти місця у відповідності до бойового розрахунку та дати відсіч нападникам. В результаті російські солдати відступили та пішли у зворотному напрямку. 

Через деякий час російські військові завантажились у КамАЗ та вирушили на виїзд із селища Новоозерного.

Джерело: Флот України