друкувати


Володимир СМІХ - новий очільник прикарпатської міліції

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2014-03-12 10:10:47

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков звільнив з органів внутрішніх справ начальника Управління МВС в Івано-Франківській області генерал-майора міліції Василя Фелика, передає УНН з посиланням на Управління зв’язків з громадськістю МВС.

За інформацією, начальником Управління МВС України в Івано-Франківській області призначено полковника міліції Володимира Сміха.

До цього призначення він працював заступником начальника Управління МВС України в Івано-Франківській області – начальником кримінальної міліції.

Зазначимо, 37-річний В.Сміх народився у селі Корничі Коломийського району на Івано-Франківщині. Після закінчення Прикарпатської філії Національної академії внутрішніх справ України працював на різних посадах в правоохоронних органах Івано-Франківської області. У травні 2005 року призначений начальником Снятинського райвідділу міліції, згодом очолював Коломийський та Івано-Франківський міські відділи міліції. У 2011 році призначений заступником начальника УМВС – начальником кримінальної міліції УМВС України в Івано-Франківській області.

Як повідомляв УНН, активісти Прикарпаття запропонували своїх кандидатів на посади керівників правоохоронних структур області. Зокрема, на посаду начальника облуправління міліції вони пропонували адвоката Володимира Бандуру.

Джерело: УНН