друкувати


70 мешканців південно-східних регіонів приїхало на Прикарпаття

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2014-03-11 10:15:52

За інформацією співголови координаційної ради з питань надання допомоги населенню під час надзвичайних ситуацій Лесі Аронець, на сьогодні в Івано-Франківську область прибули 70 осіб з з південно-східних регіонів.

Цього тижня очікується приїзд ще 100 осіб. Людей готові приймати в місцевих інтернатних, освітніх закладах, санаторіях. Про це сьогодні, 10 березня, IA ZIK повідомили в прес-службі ОДА.

Відомо, що до цієї справи мають бажання долучитися власники прикарпатських пансіонатів, готелів та зелених садиб. Прийняти гостей у своїх родинах можуть також працівники соціальної сфери.

Також в області хочуть підготувати звернення до керівників підприємств, що мають на балансі підвідомчі санаторно-відпочинкові заклади, підприємців у сфері надання туристичних послуг з проханням прийняти у себе постраждалих.

Крім цього, департаменту промисловості та інфраструктури облдержадміністрації доручили забезпечити транспортне перевезення бажаючих приїхати в область, УМВС в області – охорону громадського порядку і супровід ДАІ.

Джерело: ЗІК