друкувати


Берегові війська флоту не здають позиції (відеосюжет)

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2014-03-07 11:15:38

В розташованих у Криму українських військових частинах ніч минула напружено, але нападів, про можливість яких попереджали, не було.

Штаб берегової оборони національних Військово-Морських Сил в Сімферополі намагалися забарикадувати бетонними блоками. Заблокованими були й інші українські військові гарнізони.

Зокрема, ніч в окремій бригаді берегової оборони ВМС України пройшла доволі спокійно. Як зазначили офіцери частини, особовий склад перебував в повній бойовій готовності та постійно перебував на рубежах оборони військового містечка.

Протягом ночі, українські морські піхотинці очікували на силовий штурм російськими спецпризначенцями. За словами, командира 1-го Феодосійського окремого батальйону морської піхоти підполковника Дмитра Делятицького, українські військові були готовими дати адекватну відсіч.

На даний час, в Криму активно поширюється інформація, що на території українського півострова перебувають, крім військовослужбовців російських військ, ще й російські спецпідрозділи "Альфа", "Вимпел" і "Заслон". Але, інформація про наявність великого угрупування іноземних військ на території України не лякає морську піхоту України.

- Ми будемо стояти на своїй землі до останнього матроса, – підкреслив заступник командира 1-го Феодосійського окремого батальйону морської піхоти майор Володимир Баранюк.

Джерело: Флот України