друкувати


Свобода слова по-севастопольськи (відео)

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2014-03-06 02:00:28

Сьогодні об 11-й годині представники так званого загону самооборони, що протягом п’яти днів блокують штаб Військово-Морських Сил Збройних Сил України, здійснили напад на представників українських та іноземних засобів масової інформації.

Зазначимо, що група журналістів на чолі з представником Генерального штабу Збройних Сил України капітаном 1 рангу Андрієм Кореньком спробувала пройти на територію штабу.

Капітан 1 рангу Андрій Коренько звернувся до представників "загону самооборони" з проханням пропустити журналістів на територію військової частини, однак домовитися не вдалося.

Після того, як мітингувальники почули, що серед медійників є журналісти "5 каналу", з вигуками "Провокатори!", "Фашизм не пройде!" почали бити оператора "5 каналу", спробували зламати апаратуру. Варто додати, що з самого початку "самооборонівці" діяли досить агресивно, заважали журналістам працювати та ставили перед камерами російські прапори, щоб ті не могли відзняти російських військовослужбовців.

Зазначимо, що дісталося також і капітану 1 рангу Андрію Кореньку. Цікаво, що протягом вже п’яти днів біля штабу не було жодного представника севастопольської міліції, як не було їх і під час нападу на журналістів.

Джерело: Флот України