друкувати


Понад 14 тисяч послуг з початку року надано Коломийським Центром обслуговування платників

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2014-03-05 05:15:42

Протягом січня-лютого 2014 року Центром надано 14769 послуг, в тому числі 1458 адміністративних.

У переважній більшості звернення платників стосувались податкової звітності, зокрема прийнято 7,5 тисяч декларацій, звітів та розрахунків, видачі довідок та дозвільних документів. Спеціалісти Центру надали понад 2 тисячі консультацій з питань роз’яснень податкового, а також законодавства щодо єдиного соціального внеску, прийняли та зареєстрували більше 3 тисячі номерів вхідної кореспонденції.

Найбільшою популярністю користувались послуги з видачі картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки - 874. Затребуваними послугами серед платників є також реєстрація реєстратора розрахункових операцій - 184, розрахункових книжок - 70, книг обліку доходів і витрат - 57.

З метою поліпшення та удосконалення якості надання адміністративних, консультаційних та інформаційних послуг у Центрі обслуговування платників серед відвідувачів щомісячно проводиться анкетування щодо вивчення громадської думки з питань оцінки діяльності Центру. Відтепер кожен з відвідувачів може висловити свою думку, дати оцінку якості та ефективності його діяльності. Так, з початку року в анкетуванні взяло участь біля 40 платників податків, з яких всі відгуки позитивні.

Джерело: Прес-служба Коломийської ОДПІ