друкувати


Коломияни відремонтують Міст закоханих у Києві

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2014-03-04 09:00:10

Ініціативу з проведення ремонтних робіт, зокрема, відновлення дерев’яного настилу пішохідного мосту (Міст закоханих) на Парковій алеї взяла на себе міська громада м. Коломиї.

Наразі роботи вже розпочато. Про це повідомляють у КК "Київавтодор".

У корпорації зазначають, що раніше фахівці КП "Київавтошляхміст" провели візуальний огляд мосту та встановили, що в результаті дії високих температур споруда зазнала деформації металоконструкцій перильного огородження та руйнування дерев’яного настилу прохожої частини.

"Під мостом на барикаді тримали оборону люди з Коломиї. Під час протистоянь з силовиками дерев'яні перекриття загорілися. Тепер вони закупили дошки, привезли їх та вже почали демонтувати обгоріле покриття", - розповів генеральний директор "Київавтодору" Петро Береговий.

Згідно з розпорядженням КМДА пішохідний міст на Парковій закріплено за Центральним парком культури і відпочинку міста Києва на праві оперативного управління.

3 березня 2014 року КП "Київавтошляхміст" завершило процедуру передачі об’єкта зазначеній організації. Станом на сьогодні виконавчу документацію та акти прийому-передачі пішохідного мосту направлено до балансоутримувача.

Джерело: Новини Києва, Укрінформ