друкувати


Звернення до прикарпатців щодо навчальних зборів

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2014-03-03 10:00:39

Шановні Прикарпатці!

Сьогодні розповсюджується чимало дезінформації, чуток, наклепів. Все це робиться з метою дестабілізації життя в нашому регіоні створення соціальної напруги. Для того щоб викликати паніку серед населення. Все це може призвести до важких наслідків.

Одна з таких спроб це розповсюдження неправдивої інформації про загальну, або як її ще назвали - тотальну мобілізацію чоловіків в нашому регіоні. Станом на 16.00  (02 березня - прим.) - це не відповідає дійсності.

На даний момент Івано-Франківським обласним військовим комісаріатом проводяться навчальні збори. До них залучаються військовозобов'язані, які попередньо були включені до команд з доукомплектації районних та міських військових комісаріатів. Всі, хто отримав повістку встановленого зразка, за підписом міського чи районного військового комісара повинні у встановлений термін прибути до свого військкомату. Адресу та номери телефонів чергових комісаріатів буде вказано на ваших повістках. З собою потрібно мати лише те, що вказано у повістці.

Наголошую на тому, що керівництво Івано-Франківського обласного військового комісаріату звертається до свідомості кожного з вас. Адже за минулу добу траплялись поодинокі випадки ігнорувань вимог і правил прибуття за повістками.

Окремо керівництво Івано-Франківського обласного військового комісаріату висловлює свою подяку всім тим громадянам, які навіть без повісток просто прийшли до призовних дільниць і висловили побажання надати свою допомогу у проведенні тренувань.

З повагою,

Підполковник Тарас Грень.

Західний регіональний

Медіа-центр Міністерства оборони України.