друкувати


На віче у Франківську опозиційні нардепи розповіли, чого чекають від влади

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2014-02-17 12:15:53

У Івано-Франківську відбулося щонедільне віче, в якому взяли участь кілька тисяч прикарпатців. Перед франківцями виступили народні депутати Петро Порошенко, Олександр Сич та Руслан Марцінків.

Нардепи відзначили, що опозиція готова взяти владу в свої руки, і сподіваються, що в найближчі дні вдасться сформувати "український уряд", повернути Контитуцію 2004 року та звільнити всіх ув’язнених, які стояли на Майдані.

"Ми змусили владу піти на переговори, піти на поступки. Чого ми сьогодні добилися? Відставки уряду, відміни диктаторських законів, щоб ув’язнені були випущені", - сказав у своєму виступі Олександр Сич.

У свою чергу Петро Порошенко зазначив, що опозиція готова взяти на себе відповідальність за вихід з того економічного колапсу, до якого завели "неукраїнські урядовці".

"Мова йде про посаду прем’єра, не про те, що комусь з опозиційних лідерів запропонують цю посаду, мова йде про інше: ми беремо владу, беремо відповідальність на себе, підписуємо угоду по асоціації з Євросоюзом, розробляємо чесні і прозорі реформи, які в дуже короткий термін продемонструють і дадуть можливість кожному з нас сказати: друзі, я щасливий, ми не дарма вийшли на Майдан", - сказав нардеп.

Джерело: Галицький Кореспондент