друкувати


Коломийські актори показали щирого, відвертого і правдивого Франка

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2014-02-13 09:00:00

До місць перебування й увіковічнення пам’яті Івана Франка на Прикарпатті можна сміливо вписати подію, що відбулася минулими вихідними у Коломиї.

“Тричі мені являлася любов…” — першу прем’єрну виставу під такою назвою в цьому році та 48-му з діючого репертуару представив на суд глядачів Коломийський академічний обласний український драматичний театр ім. Івана Озаркевича. Сцени з життя “Велета думки” коломийські служителі Мельпомени зіграли за п’єсою “Таїна буття” українського драматурга Тетяни Іващенко, яка особисто приїхала зі столиці на першопредставлення:

Для чернігівського режисера-постановника Сергія Кузика презентована вистава — четверта за рахунком робота в Коломийському театрі та перша в статусі головного режисера:

Варто відзначити і роботу сценографа вистави – Миколи Данька, балетмейстра — Мирослави Воротняк, хормейстра – Миколи Соколишина. Музичне оформлення забезпечив Іван Николайчук. Головні ролі Івана Франка та Ольги Хоружинської блискуче зіграли акторське подружжя Віталія Сичевського та Мальвіни Галунки. Їхні враження запрошуємо послухати в репортажі, присвяченому прем’єрі, завтра о 18.10.

Джерело: Новости Ивано-Франковска