друкувати


Хто з коломийських "регіоналів" вийшов з партії, а хто - ні

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2014-01-31 11:30:30

Навідавшись до офісу Партії Регіонів після штурму, зустріли там сивочолого дідуся.

Чоловік перебуває у правлячій партії вже кілька років. З сумом оглядаючи приміщення без дверей, жалівся: "Гляньте, що ці мітингарі наробили. Спустошили приміщення, де працювали наші "регіонали"…

У міськраді налічується п’ять депутатів від правлячої партії: Роман Панчук, Василь Назарук, Михайло Семенюк, Андрій Волощук та Роман Гаврилюк. Двоє останніх написали заяви про вихід зі складу партії, - повідомили на позачерговій сесії міськради у понеділок.

"КВ" вдалося поспілкуватися з теперішніми та колишніми депутатами-"регіоналами". Розпитували про вихід з партії та ситуацію в країні.

Андрій Волощук: "Я вирішив вийти з Партії Регіонів. Бо у зв’язку з подіями, які зараз відбуваються в Києві та по всій Україні, я не можу спокійно виконувати свої обов’язки".

Роман Гаврилюк: "Я не можу прийняти те, що коїться в нашій державі, - знущання та вбивство мирних людей. І не хочу бути причетним до того, що зараз робить українська влада. Заяву про вихід з ПР написав у понеділок. Вважаю, що таке рішення приймати ніколи не пізно".

Михайло Семенюк: "Не збираюся покидати Партії Регіонів. Кожна людина має право бути там, де їй комфортно. Щодо рішення Андрія Волощука та Романа Гаврилюка вийти з ПР, знову ж таки, вони мають на це право.

А щодо недавнього погрому в офісі Партії Регіонів, я вважаю, що народ під впливом різних обставин здійснив те, що вважав за потрібне. Хоча з точки закону це неправомірний вчинок".

Роман Панчук: "Я очолюю партійну організацію у Коломиї, тому покинути ПР буде неправильно по відношенню до співпартійників. Згідно з неписаним морським законом капітан мусить покидати судно останнім.

На фоні недавніх подій, які відбуваються в Україні, людей залякують різними способами. Звичайно, народ не витримує, тож має право на волевиявлення. Я взагалі не хочу вірити, що розтрощили офіс партії, коломияни. Мешканці Коломиї – мирні жителі, яким не личать такі ганебні дії".

Джерело: Коломийські ВІСТИ