друкувати


Коломийська ОДПІ: Запрошуємо до публічного обговорення Концепції реформи декларування доходів громадян

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2014-01-31 12:30:42

Міністерство доходів і зборів України запрошує громадськість до активного обговорення Концепції реформи декларування доходів громадян, яка була розроблена Міністерством доходів і зборів України.

Концепція розроблена з метою переходу до суцільного декларування доходів громадян і є принципово важливою з точки зору боротьби з тіньовою економікою та корупцією.

Нова система декларування доходів надасть необхідні компенсатори для поступового зниження податку на доходи фізичних осіб та єдиного соціального внеску, дозволить знизити навантаження як на роботодавців, так і на найманих працівників.

Міністерство доходів і зборів робить усе необхідне, щоб зробити процес декларування максимально простим і зручним для громадян. Опрацьовуються варіанти попереднього заповнення декларацій, розробляється спрощена форма декларації та уніфікація її з іншою звітністю, розширення можливостей електронного декларування.

Ми закликаємо усіх - незалежних експертів, громадські організації, бізнес-асоціації, громадян з активною позицією – до фахового і конструктивного діалогу. Кожний громадянин України має можливість внести конструктивні пропозиції щодо зміни системи декларування доходів і майна громадян.

Обговорення Концепції реформи декларування доходів громадян відбувається на форумі офіційного веб-порталу Міндоходів. Також свої пропозиції Ви можете надіслати на електронну скриньку gromada@minrd.gov.ua.

Джерело: Прес-служба Коломийської ОДПІ