друкувати


Василь ЧУДНОВ перебуває на території області і керує процесами життєзабезпечення краю

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2014-01-28 11:05:31

Як повідомив сьогодні Василь Чуднов, він наразі перебуває на території Прикарпаття і керує усіма процесами в області, зокрема, щодо фінансово-господарської діяльності, забезпечення життєдіяльності краю тощо.

"На даний час, - зауважив голова, - Урядом профінансовано усі соціальні виплати, за які держава взяла на себе відповідальність. Зокрема, сьогодні 100-відсотково виплачено заробітну платню працівникам бюджетної сфери, 100-відсотково виплачені пенсії, придбано пальне для автомобілів швидкої медичної допомоги, в повному обсязі профінансовано закупівлю медикаментів, харчування для учнів шкіл та вихованців дошкільних навчальних закладів. В даний час на Прикарпатті працюють дорожні служби, які здійснюють розчистку від снігу доріг державного значення; ведуться роботи на комунальних дорогах; у штатному режимі працюють котельні, підприємства водопостачання та водовідведення, структури ПАТ "Прикарпаттяобленерго", ПАТ "Івано-Франківськгаз". Працюють заклади освіти (зараз як раз розпочалися учнівські олімпіади), культури".

Зі слів Василя Михайловича, усі рішення, ухвалені обласною радою на сесії 25 січня, на сьогодні оскаржені прокуратурою, очікується рішення суду. "Після рішення суду я буду коментувати усі дії", - додав Василь Чуднов.

Разом з тим, голова облдержадміністрації вважає недоцільним штурм адмінбудівлі правоохоронцями.

 

Очільник Прикарпаття також прокоментував умови, у яких сьогодні доводиться працювати керівництву і держслужбовцям облдержадміністрації. "На сьогоднішній день, - зазначив він, - заблоковані адміністративні поверхи, де розміщуються кабінети керівництва облдержадміністрації: голови, першого заступника. Ні голова, ані заступник сьогодні не допускаються до робочих місць. У зв’язку з цим керування відповідними службами здійснюється у телефонному режимі".

Джерело: Прес-служба Івано-Франківської обласної державної адміністрації