друкувати


У Івано-Франківську депутат Василь ПОПОВИЧ оголосив про загальну мобілізацію чоловіків на Київ

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2014-01-22 03:15:02

Сьогодні, 22 січня Івано-Франківську з нагоди відзначення 95-ї річниці проголошення Акта злуки Української Народної Республіки і Західно-Української Народної Республіки відбулась урочиста хода жителів міста до пам’ятника діячам ЗУНР.

Організатори свята розповіли, що на Євромайдані в Києві загинуло вже декілька осіб. В зв’язку з цим мешканці Івано-Франківська вшанували їх хвилиною мовчання, - повідомляє кореспондент "Бліц-Інфо".

Один із членів ГО "Майдан" в Івано-Франківську, депутат обласної ради Василь Попович під час свого виступу оголосив загальну мобілізацію на Київ. Він наголосив, що є потреба в нових людях, які поїдуть на підтримку євромайданівців у Київ.

А також попросив тих, хто не їде в столицю, хоча б допомагати тут - не дати призовникам внутрішніх військ з Івано-Франківська виїхати в столицю, на підтримку військ. Попович закликав цілодобово блокувати їхні військові частини.

Крім того він попросив матерів військовослужбовців з Івано-Франківська не пускати своїх синів в Київ, а тих хто поїде і не попередить активістів про виїзд будуть вважати зрадниками України.

Джерело: Бліц-інфо