друкувати


КМДА: Під час зіткнень до медиків звернулися 103 учасники акції протесту

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2014-01-20 11:00:04

Під час сутичок біля стадіону "Динамо" на Грушевського до столичних медиків звернулися 103 учасники акції протесту. Про це повідомили у прес-службі Київської міської державної адміністрації з посиланням на дані Департаменту охорони здоров'я.

За оперативними даними, станом на 6:00 до лікарів бригад екстреної медичної допомоги звернулися 103 учасники акції протесту, 42 з них госпіталізовано. Чотири людини отримали травми важкого ступеня тяжкості (травми очей, кінцівок). Серед інших причин госпіталізації - травми, забиті, рвані рани, черепно-мозкові травми.

Інформацію про стан госпіталізованих їхні близькі та рідні можуть дізнатися за телефоном гарячої лінії: 15-03.Нагадаємо, за даними прес-служб МВС та Внутрішніх військ України, в результаті зіткнень у центрі Києва на вулиці Грушевського, станом на 9:00 20 січня, постраждали 30 військовослужбовців Внутрішніх військ України. Загальна кількість працівників органів внутрішніх справ, які отримали травми під час масових заворушень, перевищила 70 осіб.

Джерело: Дзеркало Тижня