друкувати


На Зимовому балі на Прикарпатті зібрали гроші для хворих дітей (відео)

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2014-01-13 11:15:48

В Богородчанах відбувся четвертий благодійний Зимовий бал. Головна мета заходу, за словами організаторів, зібрати кошти для дітей хворих на церебральний параліч.

"Необхідно залучати громадськість до вирішення проблем хворих дітей. Є сім'ї, які не в змозі самостійно впоратись з недугою, оскільки лікування дороговартісне та тривале. Тому кожного року ми радимося з представниками медицини району, соціальними працівниками кому необхідно допомогти фінансово", - розповідає співорганізатор балу, депутат Богородчанської районної ради Марія Рудик.

Кошти зібрані під час балу передали для Діани Дашковець, якій лікарі поставили діагноз дитячий церебральний параліч та Тетяні Труш з села Манява, яка прикута до ліжка і живе з бабусею та дідусем.

Загалом зібрали 15 тисяч гривень, які розділили порівну між родинами хворих дітей.

На Бал до готельно-ресторанного комплексу "Лейбова гора" завітало близько 200 гостей. Розважали присутніх відомі прикарпатські танцювальні колективи, співаки, міми та звичайно ж музики.

"Ми намагалися створити справжню атмосферу свята, добра і краси. В часі Різдвяних свят, сам Бог велить робити добрі вчинки. Кажуть, що саме добро і краса врятують світ, то й ми вирішили допомогти дітям завдяки красі та доброті наших сердець", - наголосила організаторка балу, депутат Івано-Франківської обласної ради Ярослава Гоголь.

Як і ведеться на балах, під час "Зимового балу в Богородчанах", журі ретельно слідкувало за гостями, а в кінці вечора було оголошено переможців у номінаціях: Королева балу, Краща танцювальна пара, Краща зачіска та сукня… Проте, за словами організаторів, перемога не головне, важливо, що добра справа згуртувала громаду Богородчанського району в прагненні допомогти ближньому.

відео 24tvivfr

Джерело: Бліц-інфо