друкувати


Перше засідання НГО "Майдан" в Івано - Франківській області

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2014-01-06 09:30:29

4 січня у будинку Просвіти відбулось перше засідання НГО "Майдан" в Івано - Франківській області. З раніше оголошених 11 членів президії присутніми на засіданні були тільки 5.

Конструктивним засідання назвати важко, адже з усіх виступаючих про план конкретних дій НГО "Майдан" не розповів ніхто. Голосуванням було сформовано попередню раду НГО "Майдан" в Івано - Франківській області, вона на разі налічує 42 члени, з можливістю вступу у раду не визначеної на даний момент кількості осіб.

Представник Зарваницької ініціативи Василь Кедик вніс пропозицію про ліквідацію президії та запропонував будувати горизонтальну структуру НГО "Майдан" в Івано - Франківській області за прикладом Львова.

Модератор засідання Василь Попович спочатку повідомив, що для голосування немає кворуму, проте в кінці засідання все ж виніс на голосування пропозиції Василя Кедика. За них проголосували 9 присутніх і внесені пропозиції відправили на доопрацювання.

Це рішення фактично не дозволить будувати горизонтальну структуру НГО "Майдан" в Івано - Франківській області. Василь Попович пояснив важливість вертикальної структури НГО "Майдан" координацією з Києвом. Також голова Штабу спротиву повідомив що журналістів про засідання НГО "Майдан" не повідомили, бо люди можуть соромитись камер.

Отже, засідання НГО "Майдан" залишило більше запитань аніж дало відповідей. Сподіватимемось отримати їх на наступному засіданні.

Джерело: ФРАНКО TIMES