друкувати


Третє пленарне засідання 35-ї сесії Коломийської міської ради

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2013-12-27 02:30:16

Завершилась остання в цьому році 35-та, від початку шостого демократичного скликання, сесія міської ради.

На третьому пленарному засіданні цієї сесії депутати працювали злагоджено та продуктивно, що дозволило розглянути всі питання порядку денного до обідньої перерви.

В зв'язку з отриманням дотацій та субвенцій з державного бюджету, проведено відповідні уточнення та перерозподіл коштів міського бюджету, які спрямовуються на соціальні виплати. Оскільки на даний час не прийнято державний бюджет на 2014 рік рішенням ради встановлено наступне: щомісячні бюджетні асигнування сумарно не можуть перевищувати 1/12 обсягу бюджетних призначень, встановлених рішенням про міський бюджет на попередній бюджетний період.

В блоці економічних питань розглянуто хід виконання Стратегічного плану економічного розвитку м. Коломиї та Програми розвитку інвестиційної діяльності в місті Коломиї на 2012-2016 роки, внесено зміни до Положення про цільовий фонд соціально-економічного розвитку та про пайову участь (внесок) у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста.

Затверджено регуляторний акт - Порядок розроблення цільових програм по місту Коломиї. Метою цього документа є встановлення єдиного підходу до розроблення міських цільових програм, моніторингу та звітності про їх виконання. Іншим рішенням схвалено план діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2014 рік.

Ряд прийнятих рішень стосувались статутної діяльності комунальних підприємств та міських закладів. Так, затверджено у новій редакції Статут Коломийського міжрайонного онкологічного диспансеру; збільшено статутні фонди комунальних підприємств "Полігон Екологія" та "Коломийська муніципальна дружина".

Без зауважень депутати ухвалили План роботи міської ради на 1-ше півріччя 2014 року.

Наприкінці пленарного засідання, обговоривши екстраординарну подію - побиття журналістки Тетяни Чорновіл, депутати прийняли підготовлене редакційною комісією звернення до керівництва держави та правоохоронних органів щодо неправомірних дій стосовно активістів Євромайдану, вжиття заходів для забезпечення громадського порядку.

Завершуючи 35-ту сесію міський голова Ігор Слюзар привітав депутатів та присутніх з наступаючими святами - Новим роком та Різдвом Христовим.

Джерело: Коломийська міська рада