друкувати


В Івано-Франківську відбулось Спортивно-мистецьке свято "Воїн року" 2013

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2013-12-27 09:15:42

Днями в м. Івано-Франківську відбулось Спортивно-мистецьке свято "Воїн року" 2013.

За словами автора ідеї спортивного дійства та ініціатора церемонії тренера-викладача ДЮСШ №3, асистента кафедри спортивно-педагогічних дисциплін Прикарпатського національного університету ім. В. Стефаника Ігоря Йосипіва та співорганізатора завідувача кафедри спортивно-педагогічних дисциплін Прикарпатського національного університету ім. В.Стефаника, кандидата педагогічних наук, професора Ярослава Яціва, в цьому році церемонія пройшла в друге в Прикарпатському Національному університеті ім. В.Стефаника.

Свої заслужені нагороди отримали тренери та меценати, а також 70 спортсменів в 9 номінаціях: Діти 2013; Юнаки 2013; Кадети 2103; Юніори 2013; Молодь 2013; Дорослі 2013; Воїн Року 2013; Тренер 2013 року; Меценат 2013року.

На попередній раді круглого столу, яка відбулася 1 жовтня 2013 року, за пропозицією Ігоря Йосипіва та співорганізатора Ярослава Яціва була внесена, розглянута та затверджена пропозиція про допомогу спортсменам із малозабезпечених сімей. Завдяки підтримці Гергелюка Ігоря (підприємець тапрезидент Івано-Франківської обласної федерації змішаних єдиноборств) та Шила Олексія Миколайовича (член Колегії федерації України президента Івано-Франківської обласної федерації з прикладного Хортингу) вручили нагороди спортсменам із малозабезпечених сімей.

Цього року захід підтримав комітет фізичної культури і спорту виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради.

Команда і створена рада Церемонії нагородження "Воїн року" і надалі буде практикуватись і розвиватись в цьому напрямку, говорять організатори дійства. Наше завдання зробити так, щоб спортсмени цінили нагороду і знали що їхня праця, їхній талант єдиноборця не забувається і гордо виходили на сцену для отримання нагороди "Воїн року".

Свято пройшло на високому рівні. Його відвідали в якості гостей голова комітету фізичної культури і спорту виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради Матешко Віталій та прикарпатський Богатир і спортивний телеведучий ПАВЛІВ НАЗАР, заслужені тренери та президенти Івано-Франківських федерацій і клубів з 11 видів єдиноборств, а саме: Таеквондо ВТФ, боксу, джиу-джитсу, дзюдо, змішаних єдиноборств (ММА), кунг-фу (Саньда), УШУ Саньда, боротьби Самбо, кікбоксингу, прикладний хортингу, фрі-файту.

Джерело: Івано-Франківська МВК