друкувати


Підлітки під колесами машин

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2013-12-25 09:00:10

Минулими вихідними на Прикарпатті в дорожньо-транспортних пригодах постраждало двоє неповнолітніх.

У ніч на неділю в Коломийську дитячу лікарню привезли травмовану п'ятнадцятирічну жительку Коломиї. Як повідомили в УДАІ УМВС, дівчинка переходила по пішохідному переході вулицю, коли на неї наїхав автомобіль "Фольксваген Пасат".

Сорокарічний місцевий житель не вибрав безпечної швидкості, тому не впорався з керуванням машини. Після наїзду водій привіз школярку в лікарню, де їй надали медичну допомогу.

Через кілька годин після цього випадку в селі Красноставці Снятинського району в ДТП постраждав сімнадцятирічний юнак. На хлопця наїхав автомобіль, після чого водій втік на ньому з місця події.

Невдовзі травмованого хлопця доставили в лікарню, де діагностували відкритий перелом лівої гомілки. Проведеними працівниками снятинської Державтоінспекції оперативно-розшуковими заходами було встановлено, що наїзд на неповнолітнього пішохода вчинив 25-річний мешканець сусіднього села. Його автомобіль доставлено на територію райвідділу міліції. За обома фактами порушення правил безпеки дорожнього руху розслідуються кримінальні провадження.

Джерело: АП