друкувати


Святий Миколай завітав до діток школи-інтернату смт. Гвіздець Коломийського району та дитячого будинку м. Коломиї

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2013-12-18 02:00:17

19 грудня святкуємо свято святителя Миколая Мирлікійського, Миколая Чудотворця, як його називають у народі.

Це свято овіяне особливим теплом і радістю. І всі діти з великим нетерпінням чекають, коли прийде Святий Миколай, щоб подарувати свої пречудові гостинці.

На виконання завдань Президента України В.Ф. Януковича щодо захисту прав дитини та розпорядження Коломийської районної державної адміністрації про виконання у 2013 році Загальнодержавної прогами "Національний план дій щодо реалізації Конвенції ООН про права дитини" на період до 2016 року 17 грудня 2013 року Святий Миколай завітав до діток школи-інтернату смт. Гвіздець та дитячого будинку м. Коломиї в рамках благодійної акції "Допоможи Святому Миколаю прийти до дітей сиріт".

Акція відбулась за сприяння голови Коломийської райдержадміністрації Михайла Негрича, підтримки начальника відділу культури Коломийської райдержадміністрації Людмили Федор, працівників культури району, та аматорів Народного дому с. Нижній Вербіж.

Театралізоване дійство "День Святого Миколая - радість для дитини" для дітей представили учасники молодшої та середньої групи танцювального колективу "Дзвіночок" НД с. Н. Вербіж (керівники Мар’яна Марук, Ганна Сербенюк, Христина Сербенюк), солістів Софії Дроган (с. Молодятин), Галини та Ліліани Григорак (с. Замулинці).

На зібрані кошти, 2024 гривні, закуплено спортивний інвентар, розвиваючі ігри та засоби гігієни.

  

Джерело: Коломийська рда