друкувати


"Всеукраїнський тиждень права" в Коломийській ОДПІ

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2013-12-13 04:15:22

Цього тижня Коломийські міндоходівці провели День відкритих дверей для майбутніх платників податків. Захід спрямований на утвердження в Україні механізмів захисту прав людини.

В Центрі обслуговування платників Коломийської ОДПІ побували студенти - правознавці другого курсу економіко-правового коледжу Київського національного державного торгово - економічного університету. Вони дізнавалися як міндоходівці працюють над тим, щоб платники податків якомога менше часу витрачали на процедури пов’язані зі сплатою та обчисленням податків. Гостям звернуто увагу, що сьогодні оперативно надається комплекс послуг по видачі довідок та дозвільних документів, забезпечується швидкий доступ платника до інформації, ефективно впроваджуються електронні сервіси. Зменшено кількість перевірок, тепер перевіряється тільки той платник, який задіяний в схемах ухилення від сплати податків.

На завершення зустрічі майбутнім платникам подарували брошури "Права та обов’язки платників податків та контролюючих органів" та пам’ятки "Пульс".

Джерело: Прес-служба Коломийської ОДПІ