друкувати


Що думає громада Прикарпаття про діяльність Міндоходів області

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2013-12-03 11:00:58

У центрах обслуговування платників податків Державних податкових інспекцій області проводиться анкетування відвідувачів, метою якого є здійснення систематичного моніторингу громадської думки щодо діяльності територіальних органів Міндоходів, своєчасного реагування на критичні зауваження та пропозиції, врегулювання спірних питань, підвищення якості надання послуг платникам.

За результатами анкетування 98 відсотків респондентів вважають, що з відкриттям центрів обслуговування платників, суттєво покращилась якість обслуговування.

Платники податків та громадяни, які звертаються до центрів обслуговування платників, можуть висловити свою думку щодо якості обслуговування, своєчасності надання адміністративних, інформаційних та консультаційних послуг. Анкетування платників проводиться анонімно та на добровільних засадах. Результати опитування використовуються для розробки та реалізації заходів з поліпшення якості надання послуг платникам.

З початку року зібрано і опрацьовано 493 анкети відвідувачів центрів обслуговування платників. За результатами опрацювання жодного негативного відгуку не надійшло.

Переважна більшість пропозицій платників податків стосувалась покращення якості і швидкості обслуговування, зручних графіків роботи центрів обслуговування платників податків, відсутності черг, особливо у дні подання звітності, фахового рівня працівників, високого рівня інформованості платників, шляхом розміщення змін та нововведень законодавства на інформаційних стендах центрів та засобах масової інформації.

Джерело: Прес-служба ГУ Міндоходів в Івано-Франківській області