друкувати


Більше третини коломийських страхувальників подали звітність з ЄСВ в електронній формі

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2013-11-25 01:00:54

Наші фахівці у листопаді прийняли 1823 звіти з єдиного внеску, з яких за допомогою системи електронного звітування надійшло 639, або 35 відсотків.

Кількість страхувальників, які подають звітність складає більше восьми тисяч. З них 6200 платників подаватимуть звітність один раз у рік та більше 1800 - щомісячно.

Дбаючи про комфортне обслуговування платників єдиного соціального внеску, в Центрі обслуговування платників розміщено усю необхідну інформацію для платників єдиного внеску, а саме: реквізити рахунків, інструкції щодо порядку формування та подання звітності, зразки бланків звітності, сплати єдиного соціального внеску, а також отримати консультацію стосовно нарахування та заповнення звітності. Сьогодні міндоходівці працюють над вдосконаленням адміністрування єдиного внеску за рахунок розширення можливостей електронного звітування. Платники мають можливість отримати необхідне програмне забезпечення та безкоштовні цифрові підписи в відокремленому пункті акредитованого центру сертифікації електронних ключів при Коломийській ОДПІ. З 1 листопада строк їх дії подовжений з одного до двох років.

Загалом протягом січня-жовтня надійшло 213,1 млн грн єдиного внеску на загальнообов’язкове державне страхування. Впродовж періоду, відколи функцію адміністрування ЄСВ покладено на органи Міндоходів, Коломийськими платниками сплачено більше 38 млн грн єдиного внеску, зокрема у жовтні - 24 млн грн.

Джерело: Прес-служба Коломийської ОДПІ