друкувати


На Коломийщині у волейбольному турнірі змагалися учні загальноосвітніх шкіл та підлітки, що на обліку у міліції

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2013-11-20 12:00:46

У спортзалі Коломийської ЗОШ №10 відбувся турнір із волейболу, у якому взяли участь учні загальноосвітніх шкіл Коломийщини, члени дитячої громадської організації "Юні міліціонери Прикарпаття", підлітки, які перебувають на обліку у підрозділі кримінальної міліції Коломийського МРВ УМВС та особи, засуджені до покарань, не пов’язаних із позбавленням волі.

Турнір відбувся в рамках "Тижня боротьби проти жорстокого поводження з дітьми та вчинення насильства в сім’ї" за підтримки відділу молоді та спорту Коломийської міської ради та ініціативи заслуженого майстра спорту України з боксу Володимира Колесника.

Перше місце та кубок переможця здобула команда "Юних міліціонерів Прикарпаття" під керівництвом начальника Сектору кримінальної міліції Коломийського МВ УМВС Вадима Василецького. Друге місце посіла команда учнів Отинійської загальноосвітньої школи і третє - команда хлопців Великоключівської загальноосвітньої школи. Кращим гравцем турніру став підобліковий Коломийського районного підрозділу кримінальної виконавчої інспекції Віталій Гуцуляк.

Джерело: ОДТРК "Карпати"