друкувати


На Коломийщині презентували брошуру "Права та обов’язки"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2013-11-19 05:00:53

Нещодавно до Центру обслуговування платників Коломийської ОДПІ завітали волонтери - студенти Коломийського економіко-правового коледжу Київського національного державного торгово-економічного університету.

Майбутніх платників податків ознайомили з роботою Центру та брошурою Міністерства доходів і зборів "Права та обов’язки платників податків та контролюючих органів".

Друкована продукція видана задля підвищення рівня обізнаності з правами та обов’язками як платниками податків так і працівниками органів Міндоходів. Також, у випадках можливих корупційних проявів з боку контролюючих органів оперативно вирішити суперечливі питання та відстояти свої права, зателефонувавши на "гарячу лінію" Міндоходів "Пульс".

Платники, які завітали до Центру, отримали тематичну брошуру, де в доступній формі надано основні витяги із законодавства. До розповсюдження друкованої продукції залучились також і волонтери, які популяризували видання з метою підвищення рівня обізнаності громадян щодо їх прав та обов’язків, гарантованих законодавством.

Міндоходівці впевнені - обізнаність платників щодо своїх прав та обов’язків стане в нагоді кожній підприємливій людині: як початківцю у сфері підприємництва так і підприємцю з досвідом.

Джерело: Прес-служба Коломийської ОДПІ