друкувати


Судовий вирок для наркоторгівців з Івано-Франківська

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2013-10-18 02:00:10

Івано-Франківським міським судом винесено вирок у кримінальній справі трьох мешканців обласного центру Прикарпаття, які у складі організованої злочинної групи за попередньою змовою осіб, здійснювали придбання, зберігання з метою збуту, збут та виготовлення особливо небезпечних наркотичних засобів, а також схиляли до вживання наркотичних засобів інших осіб.

Перед судовим слідством постали троє мешканців Івано-Франківська: двоє раніше судимих ніде не працюючих чоловіків 1986 та 1987 років народження, а також їхня спільниця, теж ніде не працююча раніше судима жінка 1971 року народження, у якої на утриманні перебувало двоє малолітніх дітей.

Судовим слідством було встановлено, що впродовж тривалого часу, ці три особи здійснювали в Івано-Франківську придбання, зберігання, збут та виготовлення наркотичних речовин. Було з’ясовано, що наркоторгівці здійснювали придбання та продаж таблеток "Субітекс", а також наркотичної речовини "канабіс". Крім того, підсудна зізналась, що вона виготовляла у себе вдома психотропні препарати "Первітин", "Ефідрин" та "вінт", а також надавала своє житло постороннім особам для вживання наркотиків.

Під час обшуку за місцем проживання керівника даної злочинної групи, чоловіка 1986 року народження, працівниками правоохоронних органів крім наркотичних засобів також було виявлено патрони до різних моделей стрілецької зброї, які він теж зберігав незаконно.

В судовому засіданні всі троє членів даної організованої злочинної групи щиро розкаялись та просили суд їх суворо не карати.

Врахувавши всі обставини кримінальної справи суд засудив усіх трьох членів організованої злочинної групи до тюремного ув’язнення із конфіскацією майна.

Так ватажок злочинної групи проведе за ґратами сім років, його поплічник сидітиме п’ять років, стільки ж перебуватиме не на свободі і третя учасниця даного угруповання.

Прес-служба Івано-Франківського міського суду Івано-Франківської області