друкувати


Українку жорстоко вбили в Італії

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2013-10-03 03:00:48

16 вересня в італійському місті Бранкалеоне була вбита громадянка України.

Як повідомляє газета "Комсомольська правда в Україні", днями тіло вбитої привезли додому. Півмісяця її донька добивалася, щоб жінку поховали на Батьківщині. При цьому друзям загиблої довелося влаштувати мітинг під мерією Бранкалеоне, вимагаючи, щоб транспортування оплатила італійська сторона.

Напередодні поїздки до рідного Кременчука обгоріле тіло жінки знайшли у заростях очерету між центральним пляжем і залізницею. Незважаючи на травми, слідству вдалося встановити особу загиблої.

Як стало відомо місцевій пресі, українка перед поїздкою додому вирішила засмагнути, відпочити і почала вечорами ходити на пляж. До неї підійшов молодий чоловік з непристойною пропозицією. Жінка у сексуальній близькості відмовила. Хлопець вдарив її каменем по голові, ще живу зґвалтував, а потім добив тим же каменем і підпалив тіло, щоб замести сліди.

Підозрюваного у вбивстві знайшли через три дні. Хлопець у всьому зізнався. Відомо, що він із неблагополучної сім’ї, старший брат був судимий і зараз перебуває у в’язниці.

Речник українського МЗС Євген Перебийніс повідомив, що МЗС поки не має офіційної інформації щодо вбивства громадянки України в італійському місті Бранкалеоне.

Джерело: Тижневик "Дзеркало Коломиї"