друкувати


Коломийська команда стрітболістів дійшла до півфіналу у щорічному турнірі у Івано-Франківську

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2013-08-23 12:00:30

Днями в місті Івано-Франківську відбувся п'ятий щорічний турнір по стрітболу "BC Goverla Streetball Cup 2013".

Для участі у цьогорічному турнірі "BC GoverlaStreetballCup 2013", організатором якого виступили Українська Стрітбольна Ліга та баскетбольний клуб "Говерла2, зголосилася одразу 40 команд не тільки з Прикарпаття (Івано-Франківськ, Богородчани, Надвірна, Коломиї), а й Львова, Рівного, Чернівців та Хмельницького та Тернопільщини.

За перемогу у дорослій віковій групі (від 19 до 50 років) змагалися 24 команди, які, на попередньому етапі, було поділено на шість підгруп. До вирішальної стадії змагань потрапили рівненькій "Левіс", коломийські "Работнічкі", франківські "Горяни", а також стрийський "Стрітер".

У півфінальних поєдинках відверті фаворити турніру - "Работнічкі" та "Левіс", без особливих проблем здолали своїх опонентів, відтак, зустрілися у вирішальному двобої. У запеклій боротьбі рівняни здобули перемогу з рахунком 11:8, отже отримали право прийняти участь у фінальному турнірі "Української Стрітбольної Ліги", що відбудеться 24 серпня в Києві. Натомість у матчі за 3-тє місце "Горяни" переграли "Стрітер" - 11:7.

В турнірі юнацьких команд беззаперечну перемогу святкувала команда Богородчан, яка у фіналі була сильнішою за франківський "Snickers" - 9:5. Третім призером "BCGoverlaStreetballCup" серед юнаків стала "Галичина" Монастириськ, яка з рахунком (9:7) здолала команду "Лайонс" з Тернополя.

Джерело: Галицький Кореспондент