друкувати


Калушанин Іван Дзуль поїхав до Італії на Всесвітні ігри ветеранів спорту

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2013-08-07 10:00:59

Провідний фахівець відділу корпоративної безпеки ТОВ "Карпатнафтохім" Іван Дзуль вирушив до італійського міста Турин, де братиме участь у VІІІ Всесвітніх іграх ветеранів спорту.

Цьогорічному чемпіонові V Всеукраїнських ігор ветеранів спорту, дворазовому чемпіонові України, срібному призерові Європи і світу з важкої атлетики серед ветеранів фінансово посприяли поїхати до Італії, щоб виступити на цих масштабних спортивних змаганнях, які проводяться один раз в чотири роки Міжнародною асоціацією ветеранів спорту під патронатом Міжнародного олімпійського комітету, генеральний директор ТОВ "Карпатнафтохім" Володимир Шулиндін, його заступник Олександр Левенко, а також Івано-Франківський обласний комітет профспілки атестованих працівників органів внутрішніх справ (ПАТ ОВС) України та обласна організація ФСТ "Динамо" України.

За неофіційною інформацією, 50-річний майстер спорту з важкої атлетики Іван Дзуль буде єдиним спортсменом від нашої області, котрий представлятиме Івано-Франківщину на Всесвітніх іграх в Турині. Він змагатиметься на туринському помості з ветеранами важкої атлетики з різних країн світу вікової групи від 50 до 55 кг та вагової категорії до 77 кг.

А загалом Україна зобов’язалася делегувати в Італію до чотирьох сотень своїх кращих ветеранів для виступу в одинадцятьох видах спорту. До речі, на минулих Всесвітніх іграх у Сіднеї українську збірну представляли ветерани у восьми видах спорту, котрі загалом здобули 20 золотих, 10 срібних і 11 бронзових медалей.

Джерело: ВІКНА