друкувати


З 13 по 14 липня у рамках проведення храмового свята в місті Жовкві відбувся Всеукраїнський з’їзд Товариства Апостольства молитви

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2013-07-30 12:00:46

З Коломиї на з’їзд виїхала велика група прочан, членів Апостольства молитви церкви Святого Йосафата за сприянням та благословенням отця Володимира Касіяна.

Отці Василіяни запрошували на святкування храмового празника Пресвятого Серця Христового, під час якого відбувся Всеукраїнський з’їзд членів Апостольства молитви. Зустріч відбулася під гаслом: "Пресвяте Серце Христове - це віра серця, це надія в житті, це символ любові".

Заходи відбулися при василіянському монастирі (вул. Василіянська, 4, м.Жовква, Львівської обл.) та у Жовківському народному домі "Просвіта".

13 липня від 12 до 15 год. проводилася реєстрація груп Апостольства молитви. О 16 годині відбулася конференція для членів Апостольства молитви у Жовківському Домі "Просвіти". По закінченню конференції розпочалася свята літургія, яка продовжувалася Великою Вечірнею з Литією та Акафістом до Найсолодшого Серця Ісуса. Опівночі отці Василіани разом з громадою церкви почали Всенічне молитовне чування. Зранку навіть дощ не міг перешкодити людям бути присутніми на освяченні води, після нього розпочалася Святкова Утреня. Об 11 годині відбулася Урочиста Свята Літургія та Віднова Посвяти Пресвятому Серцю Христовому, Суплікація. На закінчення отці подякували людям, за те що ті подолали важку і далеку дорогу і сказали такі слова: "Дякуємо вам за спільну молитву, яка має об’єднати всіх нас у Божих чеснотах віри, надії, любові та стати джерелом натхнення в щоденному християнському житті".

Автор: Андрій ДОВГАНЮК, керівник творчої молоді "Горицвіт" ("Просвіта" молода)