друкувати


Прикарпатська красуня Анна Заячківська готується до конкурсу "Міс світу"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2013-07-23 04:00:24

Інтригою цьогорічного конкурсу краси "Міс Україна" стало те, що він відбувся у закритому форматі. Через це громадська думка щодо прозорості конкурсу й об’єктивності вибору переможниці - розділилася. І, звичайно, є чимала група тих, хто вважає вибір журі несправедливим. Проте, мешканцям Прикарпаття годі примикати до такої думки, адже перемогу отримала саме представниця нашої області.

Зараз Анна Заячківська готується до конкурсу "Міс Світу". Щодня - іноземна мова, вечірні пробіжки та інші тренування, але серед найважливіших занять - уроки етикету.

У конкурсі "Міс Світу" візьмуть понад півтори сотні дівчат. На світовий конкурс краси Анна Заячківська вирушить на початку вересня.

Титул "Міс України" 22-річна Анна Заячківська вважає найбільшим дивом свого життя. Про закулісся одного з найбільш престижних конкурсів краси і про підготовку до світового етапу конкурсу прикарпатська Попелюшка, "Міс України-2013" Анна Заячківська розповідала в інтерв’ю "Вікнам".

Готуючись до конкурсу, дівчина планувала худнути.

- Мені сказали, що у мене за параметрами не все до ладу зі стегнами (при зрості 179 см та вазі 58 кг дівчина має параметри 86-60-91. - Ред.), - зазначила Анна Заячківська. - Але схуднути для мене це - не проблема. Худнути - то худнути. Дієта - це не така страшна річ, якщо її правильно підібрати. Білкова дієта - саме така. Я вже пробувала так худнути.

Єдине побажання дівчини для "Міс Світу" - виглядати скромно, не відверто.

- Усе має бути витримано. Вважаю, що має бути розумний показ тіла, - каже красуня. - Тим паче, що рівень життя у нас - зовсім не високий. І не кожна людина може дозволити собі мати багато одягу. Якщо чесно, я не маю надто багато одягу, взуття. Що стосується повсякденного одягу, то треба одягатися зі смаком і по погоді - це головне.

Як наша красуня готується до конкурсу (відео ТРК "Вежа")

Джерело: ВІКНА