друкувати


Розпочала роботу Громадська Рада при Міндоходів Прикарпаття

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2013-07-10 02:15:29

При Головному управлінні Міндоходів в Івано-Франківській області утворено Громадську раду, яку очолив голова Івано-Франківського територіального осередку Спілки податкових консультантів України Зіновій Швець.

На засіданні затверджено персональний склад Громадської ради, до якої увійшли 33 представники інститутів громадянського суспільства області.

"Створення Громадської ради це не данина моді, нам важлива думка громадськості, - зазначив начальник Головного управління Міндоходів в області Віктор Рахміль, - адже тільки через громадські організації можна здійснювати формування та реалізацію державної політики".

Наступне засідання Громадської ради заплановано на вересень п.р.

Нагадаємо, відповідно до чинного законодавства Громадська рада - це постійно діючий колегіальний виборний консультативно-дорадчий орган, утворений для забезпечення участі громадян в управлінні державними справами, здійсненні громадського контролю за діяльністю органів виконавчої влади, налагодженні ефективної взаємодії і врахуванні громадської думки під час формування та реалізації державної політики.

Джерело: Прес-служба Головного управління Міндоходів в Івано-Франківській області