друкувати


Вкрали дошки - не буде фестивалю?

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2013-07-02 09:15:19

10 липня в селі Уніж має розпочатися міжнародний фестиваль "Артполе". Однак досі залишається невирішеною проблема з мостом через Дністер, по якому кільканадцять тисяч гостей добиратимуться на фестиваль.

Міст перебуває у аварійному стані. Крізь діри у старих дошках можна запросто впасти у ріку. Машини та трактори вже неодноразово застрягали у провалинах. Нещодавно впав у воду житель Унежа.

"Питання мосту ми вже багато разів піднімали і на засіданні Івано-Франківської облдержадміністрації і на засіданні РДА, - наголосила директор фестивалю "Артполе" Оля Михайлюк. - Нас запевнили, що гроші на те, щоби принаймні залатати дірки вже виділили. Але, буквально позавчора нам сказали, що на території не вдалося відслідкувати, куди пропала деревина для ремонту мосту. Доведеться знову повертатися до цього питання".

Ольга Михайлюк висловила розчарування з приводу того, що з фестивалем на Івано-Франківщині постійно відбувається якась "детективна історія". Нагадаємо, кілька років тому на території області "зник" сміттєвоз, на який волонтери фестивалю довго збирали кошти і збиралися подарувати селу Шешори, щоб гуцули не викидали сміття у ріку.

У телефонному режимі в облавтодорі пообіцяли до початку фестивалю таки залатати діри в мості. Якщо знову не вкрадуть дошки.

Джерело: Галицький Кореспондент