друкувати


На Прикарпатті обмежили рух великогабаритного транспорту

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2013-07-01 01:15:08

На виконання спільної вказівки Державного агентства автомобільних доріг України, Департаменту ДАІ МВС України, Державної інспекції України з безпеки на наземному транспорті від 15.05.2013 №1250/1/7.2-5/4/7-5353 та розпорядження Івано-Франківської обласної державної адміністрації від 31.05.2013 №382 "Про обмеження руху великовагового автотранспорту на автомобільних дорогах загального користування у період підвищення температури повітря", при підвищенні температури повітря понад 280С введено режим тимчасового обмеження руху дорогами загального користування області автотранспортних засобів, загальною вагою понад 24 т і навантаженням на вісь більш ніж 7т з 10.00 год. до 22.00 год. включно.

У зв’язку з цим під час нагляду за дорожнім рухом на маршрутах несення служби працівники Державтоінспекції надаватимуть допомогу представникам дорожніх організацій, Укртрансінспекції в організації роботи із застосування тимчасових обмежень руху великовагового автомобільного транспорту.

В межах територій обслуговування підрозділами ДАІ будуть проводитися заходи щодо здійснення постійного контролю за дотриманням водіями тимчасового обмеження руху для великовагових транспортних засобів.

У разі виявлення на дорогах у спекотну погоду транспортних засобів загальною вагою понад 24 т і навантаженням на вісь більш ніж 7 т, водіям буде рекомендовано здійснювати відстій автомобіля на найближчому майданчику та надавати йому під розпис листок-попередження служби автомобільних доріг про недопустимість руху автомобільними дорогами при температурі повітря більше 28 С.

Джерело: Служба профілактичної роботи УДАІ УМВС в області При використанні матеріалу гіпе