друкувати


Делегація з Коломийщини взяла участь в обласних урочистостях з нагоди відзначення Дня державної служби

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2013-06-19 04:00:09

18 червня 2013 року в Івано-Франківській обласній філармонії відбулися урочистості з нагоди святкування Дня державної служби, в яких взяла участь делегація з Коломийщини. Делегацію очолив голова Коломийської райдержадміністрації М.М.Негрич.

Начальник відділу ведення Державного реєстру виборців апарату Коломийської райдержадміністрації Галькович О.А. став переможцем другого туру Всеукраїнського конкурсу "Кращий державний службовець" у номінації "Кращий керівник" серед державних службовців райдержадміністрацій області, нагороджений почесною грамотою голови облдержадміністрації за високий професіоналізм, сумлінну працю в органах виконавчої влади та з нагоди професійного свята - Дня державної служби та дипломом управління державної служби Головдержслужби України в Івано-Франківській області, Івано-Франківського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій.

Гостей свята вітали представники обласної державної адміністрації та обласної ради. По закінченню урочистостей відбувся святковий концерт.

Джерело: Коломийська рда