друкувати


У казначействі затримують виплати на ремонт доріг

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2013-06-18 12:15:44

На оперативній нараді в міськвиконкомі сьогодні підняли питання проплат коштів за ремонти доріг. Дорожні організації знову скаржилися, що у казначействі затримують виплати.

"Станом на вчорашній день по вибірковому капітальному ремонту в казначействі в нас лежить 1 млн. 198 тис. грн., - розповів сьогодні начальник міського Управління капітального будівництва Володимир Ковальчук. - Скоріш за все, усі роботи просто зупиняться".

"Гроші ми замовляємо, платіжки всі є, - заявила Галина Симанчук, заступник начальника управління Державної казначейської служби в Івано-Франківську. - Недавно ми перерахували 120 тис. грн. КП ДРЕУ".

"Я вчора був у Вишиванюка по цьому питанню, - сказав міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус. - Не знаю, чи ви в курсі, але видатки на капітальний ремонт та утримання доріг сьогодні вже носять характер захищених статей".

"На даний момент ще ні, - відповіла Симанчук. - Коли вони будуть включені до захищених статей, будемо платити їх першочергово. Але сьогодні цього ще немає".

Джерело: РепортеР