друкувати


У Австрії презентували інвестиційний потенціал Прикарпаття

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2013-06-17 05:00:53

Директор Івано-Франківського регіонального центру з інвестицій та розвитку Оксана Федорович представила у Відні інвестиційні можливості нашого краю під час тематичного заходу з презентації регіонів України в Австрії та зустрічей В2В.

З австрійської сторони партнерами заходу виступили Палата економіки Австрії та Палата економіки м. Відень. Учасниками були представники Торгово-промислової палати України, різних регіонів України, зокрема, торгово-промислових палат в областях, обласних державних адміністрацій, а також представники бізнесу двох країн.

Було презентовано декілька регіонів України: Івано-Франківську, Черкаську, Херсонську, Миколаївську та Чернігівську області. Щодо нашої області, то Оксана Федорович наголосила на перевагах прикарпатського регіону як місця для здійснення інвестицій та ведення бізнесу, пріоритетну галузь економіки краю; презентувала основні інвестиційні проекти Івано-Франківщини, а також три індустріальні зони. Під час індивідуальних зустрічей Оксана Федорович провела переговори з представниками іноземних бізнесових структур.

Джерело: ОДТРК "Карпати"