друкувати


Коломийський боксер увійшов до складу збірної України

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2013-06-14 12:00:23

Нещодавно у Рівному від­бувся міжнародний тур­нір з боксу серед хлопців, шко­лярів та юнаків. У змаганнях взяли участь і прикарпатські спортсмени.

Як розповів тренер коло­мийських боксерів Тарас Степанюк, його підопічний Степан Шепетюк представля­тиме збірну України у вазі 37 кілограмів.

"Перед цими змаганнями на базі ФСК "Локомотив" відбу­валися навчально-тренувальні збори нашої збірної, - розпові­дає Тарас Степанюк. - Участь у тренуваннях взяли майже 80 спортсменів віком 13 - 14 ро­ків, у тому числі й боксери з на­шої області. Одразу після збо­рів вони вирушили до Рівного. Тішить, що на цьому турнірі друге місце у вазі до 37 кг по­сів Степан Шепетюк. Він про­вів три поєдинки, спочатку пе­реміг киянина та луганця, але у фіналі поступився суперникові з Донецька".

Прикарпаття в Рівному пред­ставляли троє боксерів. На жаль, Андрій Стефанюк став жертвою несправедливого суд­дівства і вже в першому поє­динку незаслужено, на дум­ку тренера та глядачів, був ви­знаний переможеним, а Юрій Кабалюк в першому поєдин­ку здолав хмельницького бок­сера, та на заваді до призових місць йому став суперник із Запоріжжя.

Вже 28 червня Степан Шепетюк боротиметься за пу­тівку на чемпіонат Європи. В складі збірної України він візьме участь у навчально-тренувальних зборах у Тисовці, а також, можливо, перед са­мим чемпіонатом Європи й у Конча-Заспі. Відразу з Рівного коломийські боксери поїхали на оздоровчий збір у Ворохту, де більше уваги приділятимуть спортивній підготовці, а саме бігу і стрибкам, а також підко­рюватимуть гірські вершини.

Як наголосив Тарас Степанюк, міжнародний турнір у Рівному дав можливість його вихованцям проявити характер та подивитись на підготовку та техніку інших боксерів.

Автор: Олександра ЩЕРБАКОВА, тижневик "Коломийські ВІСТИ"