друкувати


Коломийські школяри-медалісти отримали свої нагороди

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2013-06-03 09:00:42

В п’ятницю в Коломиї біля пам’ятника Великого Кобзаря відбулося урочисте нагородження випускників-медалістів.

Цьогоріч 54 коломийських випускника закінчили навчання в школі із золотою медаллю, ще 10 отримали срібну медаль. Міський голова Ігор Слюзар особисто нагородив їх похвальними грамотами. В успішності лідирує НВК №9 "Школа-природничо-математичний ліцей" та спеціалізована ЗОШ І-ІІІ ступенів №1. Друге і третє місце належить загальноосвітнім школам №4 та №8.

Ще троє коломийських випускників - Матчишин Сергій (ЗОШ №4), Савчук Ігор (Коломийська гімназія) і Якубів Іван (ЗОШ№3) - отримали персональну премію Героя України Василя Ткачука у розмірі 2000 гривень. Претендентами на премію були сироти, напівсироти, а також діти із малозабезпечених сімей. Основними критеріями відбору переможців була успішність у навчанні, активність у громадському житті, обдарованість та участь у ІІ чи ІІІ етапі олімпіад.

Висока успішність наших школярів - це результат наполегливої роботи вчителів та батьків. Саме їм дякували медалісти за розуміння, любов та знання. На завершення урочистостей молоді таланти міста дарували випускникам свої пісні й танці. Батьки благословили дітей у доросле із українським традиційним короваєм на руках. По завершенню випускники символічно відпустили у небо повітряні кульки жовтих і блакитних кольорів.

Відділ інформаційної політики та зв’язків з громадськістю Коломийської міської ради