друкувати


На травневій колегії ОДА проаналізують хід виконання Комплексної програми заходів з легалізації заробітної плати в області

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2013-04-25 03:00:36

У Долинському, Калуському, Коломийському, Косівському, Рожнятівському районах та місті Коломиї уже відбулися виїзні засідання робочої групи облдержадміністрації з питань аналізу стану соціально-економічного розвитку та наповнення місцевих бюджетів.

За дорученням голови облдержадміністрації Михайла Вишиванюка цю робочу групу, яка «вивчає на місці» стан справ із тіньовими зарплатами та невикористаними резервами щодо наповнення місцевих бюджетів у кожному районі та місті обласного значення, очолює заступник голови ОДА Ігор Зварич.

Як зазначають у департаменті фінансів облдержадміністрації, разом з керівниками підприємств, місцевими приватними підприємцями "розглядаються питання" щодо легалізації заробітної плати тими, хто виплачує зароблене своїм працівникам у розмірі, нижче встановленого законодавством мінімального рівня.

За словами начальника департаменту фінансів ОДА Галини Карп, результати такого аналізу стануть предметом обговорення та прийняття рішень на травневому засіданні колегії облдержадміністрації.

 Довідково

На засіданні колегії ОДА, запланованому на 17 травня, серед інших питань порядку денного - про хід виконання розпорядження облдержадміністрації №167 від 18 березня "Про затвердження Комплексної програми заходів з легалізації заробітної плати в Івано-Франківській області на 2013-2014 роки".

Джерело: Прес-служба голови ОДА